Mijn Grossier

Roskamp Automaterialen bezorgt via Mijngrossier.nl ook razendsnel

Via mijngrossier.nl kunt u, als autobedrijf, op élk moment en vanaf elke computer de onderdelen en materialen bestellen die u nodig heeft.

In slechts drie stappen zijn uw bestellingen geplaatst…

1. Inloggen met persoonlijke code
Direct onder de knop inloggen kunt u uw persoonlijke code invullen. Dit hoeft u in principe maar één keer te doen; bij een volgend bezoek kan het systeem u herkennen. En dat werkt wel zo snel.  Heeft u nog geen code? Eén keer registreren is voldoende voor deelname. Vul het online aanmeldformulier in.

2. Roskamp Automaterialen als grossier kiezen
Als u bent ingelogd kunt u Roskamp Automaterialen uitkiezen als de grossier waarbij u de bestelling wilt plaatsen. U toetst eerst uw postcodecijfers in. Er verschijnen dan  grossiers in beeld die hemelsbreed bij u in de buurt zitten. U klikt vervolgens op Roskamp Automaterialen. Wij komen dan bovenaan in het scherm te staan en alle bestellingen die u vanaf dat moment doet, komen automatisch bij deze grossier binnen.

3. De bestelling samenstellen
Zodra u de grossier van uw keuze heeft geselecteerd, kunt u uw bestelling samenstellen. U kunt op kenteken zoeken en eventueel ook op automerk. Hierdoor weet u zeker dat u altijd voor de juiste onderdelen kiest die bij de betreffende auto passen. Als uw bestellijst compleet is, klikt u op de bestelknop. Vervolgens geeft u aan wanneer u de onderdelen in huis wilt hebben en u vult uw naam in. Uw bestelling wordt direct verzonden naar Roskamp Autometerialen. Tot slot verschijnt er de bevestiging op het scherm. Dit formulier kunt u afdrukken voor uw eigen administratie, maar het wordt ook altijd bewaard in de orderhistorie van ‘mijngrossier’.

Extra voordelen
Autobedrijven die via ‘mijngrossier’ bestellen, sparen kadopunten. Met deze punten spaart u voor gratis gereedschap, elektronica en dvd’s. U vindt het in de ‘Kadoshop’. U spaart ook automatisch voor AutoToolspunten. Deze punten kunt u gebruiken om technische data en info via AutoTools op te vragen. Op mijngrossier.nl vindt u bovendien iedere week een nieuwe Nu of nooit aanbieding. U kunt deze bijzondere, scherpgeprijsde aanbieding direct in uw bestellijst plaatsen.

Klik HIER om naar Mijngrossier.nl te gaan.

Back to top