header1.jpg

Over ons

Roskamp Automaterialen Historie

In 1967 begonnen aan de Schoolstraat in Musselkanaal zijn we doorgegroeid naar ons moderne en ruime pand aan de Glasblazer 6 in Stadskanaal.

 

Roskamp Automaterialen Heden

Roskamp Automaterialen heeft een lange historie en goede reputatie als leverancier van auto-onderdelen en -accessoires. Deze reputatie houden we graag in ere. U kunt dan ook altijd rekenen op onze volledige inzet.

Met een jong en vooruitstrevend team geschoolde medewerkers zien wij de de ‘automotive’ toekomst met vertrouwen tegemoet!

 

Roskamp Automaterialen Toekomst

Natuurljk volgen wij de ontwikkeling van de autotechniek op de voet en gaan met de tijd mee. Een goed voorbeeld daarvan is MijnGarage.nl

Via mijngarage.nl vindt u snel en simpel een eerlijke prijs voor reparaties en onderhoud aan uw auto. Binnen 3 stappen krijgt u een vrijblijvende offerte waarmee u naar het aangesloten autobedrijf van uw keuze kunt gaan. Deze zal de reparatie en/of het onderhoud dan tegen het geoffreerde bedrag uitvoeren. Door het uitgebreide netwerk van aangesloten autobedrijven zit deze bijna altijd vlak bij u in de buurt. Probeert u het zelf maar eens op:www.MijnGarage.nl

Tweets

Laudorshop1
@Laudorshop1:
@RoskampA Mocht u een importeur willen voor raamspoilers / zijwindschermen? hoop dat u aan ons denkt, misschien kunnen wij iets betekenen.
57 maanden geleden
RoskampA
@RoskampA:
RT @ETCOEVORDEN: ET Coevorden Accessoires Boek 2013 is nu beschikbaar in digitaal formaat! http://t.co/Yio5dt0kaj
58 maanden geleden
mauricedvries
@mauricedvries:
@RoskampA @siepsmid komt zo voor ene fietsendrager #mountainbike maak je even een nette @MLeaseEmmen prijs. Btw klant betaald hem zelf ;)
58 maanden geleden